Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úlab győzelmet aratott a Vámpírnaplók sorozat.

Mindenhol a Vámpírnaplók és a Twilight harcáról lehet olvasni. A CW 2009-es sorozata azonban egyre inkább megmutatja, hogy nekik nem alkonyul be Edward miatt.

A Vámpírnaplók újabb győzelmet aratott

Az első Alkonyat-film 2008-as bemutatása óta minden tinédzser a vámpírokkal van elfoglalva, és minden tinilány olyan pasit szeretne magának, mint Edward. A film újra elhozta a vámpírok korszakát a Buffy a vámpírok réme és az Angel sorozatok után.

Robert Pattinson és Kristen Stewart világsztárok lettek, és a vérszívó szörnyetegek milliók példaképeivé váltak. A filmipar ezen felbuzdulva elárasztotta a népet újabb vámpíros történetekkel. Megérkezett a True Blood, majd 2009-ben a The Vampire Diaries, amit sokan Stephenie Meyer könyveiből szőtt utánzatnak tartottak. Az évek azonban L. J. Smith könyvsorozatát igazolják, hiszen hamarabb megszületett a történet, mint a Twilight Saga

A sorozat újabb sztárokat gyártott, és megkezdődött a harc a Vámpírnaplók és az Alkonyat-filmek rajongói között. Számos szavazás indul szinte naponta, hogy vajon Damon Salvatore a nők álma, vagy a fiatal Robert Pattinson az, aki még mindig elrabolja a nők szívét. A szavazások és a listák először az Alkonyat sikereit igazolták, de a Vámpírnaplók túlnőtt „elődjén”. Ian Somerhalder az Entertainment Weekly Legszexisebb szörny nevű szavazásán maga mögé utasította Robert Pattinsont, számos díjat zsebelt be a szereplőgárda, és most újabb vereséget mértek az Alkonyat sztárjaira. 

A hollywoodlife.com oldal szeptember 10-én indított el egy újabb szavazást, amelyben azt akarták megtudni, hogy a rajongók szerint melyik a legszebb vámpír–ember páros. Nina és Ian versengett Roberttel és Kristennel. A versenyre több mint 300 000 szavazat érkezett, és a nézők végül úgy döntöttek, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder számukra a tökéletes pár.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.