Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taylor Kinney mindenre válaszol

 

A Vámpírnaplók új évadában új szereplőket ismerhetünk meg, a legnagyobb sikereket Taylor Kinney érte el. Ő alakítja a rejtélyes és jóképű nagybácsit, Mason Lockwoodot.

The Vampire Diaries: Taylor Kinney-interjú

AStarry Constellation Magazine meginterjúvolta a sorozat sztárját, akiről már most annyit lehet tudni, hogy nemcsak tehetséges és jóképű, hanem szerény is!

Van időd más projektre a Vámpírnaplókon kívül?
Taylor: Nincs. Július óta Atlantában forgatunk, és itt is élek, szóval eléggé kitölti az időmet a sorozat. De egyáltalán nem bánom! Egy természetfeletti karaktert játszani nagyon szórakoztató!

Hogyan látod Mason Lockwood karakterét? A nézők nagyon hamar a szívükbe zárták.
Taylor: Ő egy egyszerű lélek. Nagyon sok időt töltöttem régi horrorfilmek nézésével. Aztán megnéztem a Vámpírnaplók első évadát is, ez egy nagyon komoly házi feladat volt! Mason azért jön vissza Mystic Fallsba, hogy segítsen a családjának, de az élet közbeszól. Úgy látszik, nagyon igaz, hogy senki sem futhat el a sorsa elől, főleg ha vérfarkas vagy!

Mi a legnagyobb kihívás Mason karakterében?
Taylor: Azt hiszem, hogy az ismeretlen. Hiszen Mason az új fiú a városban, mindenki rá kíváncsi, és ez néha frusztráló! De próbál beilleszkedni és alkalmazkodni, ami néha nehéz neki.

Kapunk bepillantást Mason régi életébe?
Taylor: Egyszer biztosan. De most nem a múltja a legfontosabb. Tyleren akar segíteni, ez az elsődleges célja. Aztán ott van a Lockwoodok híres vérvonala és az átok, ami azért csak nem hagyja nyugodni.

Szerinted mi a titka a Vámpírnaplók sikerének? Miért nézik olyan sokan?
Taylor:
A válasz nagyon egyszerű. Mert minden megvan benne. Van egy rosszfiú, aki imádnivaló. Van szerelem, humor, dráma. Szóval minden ami kell!

Üzensz valamit a rajongóknak?
Taylor: Mit lehet ilyenkor mondani vagy üzenni? Csak egy szó van, amit ilyenkor mondani lehet: köszönöm! A színészet nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan hiszik, ez egy nagyon kíméletlen szakma. Időbe telik, mire megtalálod a saját utadat, de csak ez nem elég. Mert ha nincsenek támogatóid, rajongóid, akkor mindez semmit sem ér. Ugyanis ha nincsenek rajongóid, munkád sincs. Ezért köszönöm mindenkinek!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.